Opfølgning på Spireforældremøder

Kære forældre.

Nu nærmer vi os den 3/5 og derved Spirer start.

På forældremødet stillede I nogle spørgsmål omkring skolemælk og klasse/børnelister.

I skulle gerne allerede nu kunne gå ind på skolemælk.dk og tilmelde jeres børn. Mælken vil så blive leveret på afdelingen, og vi sørger for, at de får mælken til deres frokost. Vær opmærksom på, at der ikke leveres skolemælk i ferierne.

For at få adgang til Aula, skal I gå ind på mitunilogin.dk og oprette en bruger konto med jeres nemid.

Vi oplever pt lidt problemer med Tabulex i forhold til at få jeres børn ind i systemet, og derved give jer adgang. I kan derfor ikke melde tilbage omkring sommerferien, som vi ellers bad jer om. Vi skriver til jer så snart problemet er løst. Når I får adgang til Tabulex, vil I også kunne se listen over alle de børn, som starter i Spirerforløb sammen med jeres børn (afdelingsvis). Her skal I selv gå ind og sætte flueben ved, om jeres telefonnummer må vises på en legeliste. Endvidere ligger der nogle tilladelser, som I skal tage stilling til.

Gitte Asmussen.